Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Veľká cena holubar.sk · Krátkym tratiam dominujú východniari

Krátkym tratiam dominujú východniari

Niektoré OZ dnes letia už štvrtý pretek a medzi prihlásenými šprintérmi do Veľkej ceny sa našli jedinci, ktorým stačili 3 preteky na to, aby získali 3 ceny, niektorým dokonca 3 špičkové ceny.

Na prvé miesto v priebežnom poradí sa prebojoval holub Milana Blahovského - PEGAS (SK-2011-0999-10146), k čomu mu významne pomohol špičkový dolet z preteku Martin (4. cena / 4 412 holubov)

Dobrú ruku pri výbere mali Milan & Jaro Mojzešovci zo Sabinova. Traja pretekári, ktorých prihlásili na Krátke trate dominantne obliehajú prvé miesto na 2., 3. a 4. priečke.
Superman od Mojzešovcov
Superman od Mojzešovcov

Reprezentácia severu Slovenska prichádza na 5. priečke v podaní holuba "1485" od Eduarda Bučeka, ktorý do TOP 10 dostal aj ďalšieho oravského šprintéra - holuba "5298"

Dominantné postavenie nášho východu potrdzuje aj holub "Osmička" od Jána Zajaca - priamy konkurent PEGASA z OZ Spišská Nová Ves (dokonca aj v pásme). Zo Spišskej Novej Vsi pochádza aj ďalší adept na priečku víťazov. Jedná sa o holuba "1803" z holubníka Vladimíra Fábiana, ktorému na zaujímavé umiestnenie stačí ešte jeden špičkový dolet.

Výbornými výkonmi na seba upozornil aj najlepší šprintér regiónu Šariš 2012 - "358" od Tibora & Toma Gornaľovcov zo Stropkova, či holub "Marcelis" od Petra Matalika z Brezovice.
358 - víťaz kat. A - KDTVR Šariš 2012
358 - víťaz kat. A - KDTVR Šariš 2012

Do priebežnej Top 10 sa však prebojoval aj reprezentant západu Slovenska - "201ka" od Alexandra a Tomáša Fialovcov.

Poradie však ešte ani z ďaleka nie je finálne. Silná konkurencia je prihlásená aj z Považskej Bystrice, Žiliny, Topolčian, Trenčína a ďalších oblastí. Sledovať budeme určite aj holuby z OZ Kežmarok, kde sa tretí pretek odložil a prihlásené holuby vyzerajú po dvoch pretekoch viac ako nádejne.

Radi by sme poprosili súťažiacich, aby si priebežne kontrolovali výsledky svojich holubov a nahlásili akékoľvek nezrovnalosti

Na stránke s poradím pribudol zoznam OZ, kde sa pri každej OZ zobrazuje v zátvorke počet dní od posledných dostupných výsledkov, resp. posledného preteku, ktorý bol pre súťažiace holuby započítaný. Po kliknutí na názov OZ dostanete zoznam holubov iba z danej organizácie s ich poradím v celkovom rebríčku danej kategórie.

V prípade, že boli oficiálne výsledky po pridaní na stránky holubar.sk opravené alebo doplnené, nahodené výsledky je potrebné vymazať a nahradiť ich poslednou verziou. Oprávnenie mazať výsledky má používateľ, ktorý ich pridal alebo administrátor stránok.

Publikované: 19. mája 2013 | Zobrazené: 4203x | Kategória: Veľká cena holubar.skPridal: Dušan Konečný



Galéria:

Superman od Mojzešovcov358 - víťaz kat. A - KDTVR Šariš 2012

Počet komentárov: 2

Záložka na tento komentár Simko františek (19. mája 2013 15:14)

Dušan pripada mi tento komentár super už to nie sú iba suché čísla už je v tom život a emocia je to novum niečo ako reportáž po zápase , je to výborne a pre holubárov reklama gratis.

Záložka na tento komentár Eduard Buček (21. mája 2013 10:43)

Páči sa mi to ako je to spracované.Je to super ,len tak ďalej.
Naše pásmové výsledky ešte nedokázali spracovať,ale dúfam že to bude čoskoro.
s pozdravom EBU


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama