Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · Párovanie konta na MyPigeons po novom

Párovanie konta na MyPigeons po novom

Prednedávnom bol systém párovania konta vo výpočtovom programe MyPigeons.eu od základov prepracovaný, aby dokázal ešte lepšie spĺňať požiadavky chovateľov. Základná zmena spočíva v možnosti pripárovať si viacero záznamov chovateľov pod jedno konto a pohodlne si zobrazovať zoznamy holubov pre jednotlivé záznamy.

Primárne bola táto zmena zavedená pre chovateľov, ktorí pretekjú pod viacerými evidenciami a chcú mať pod jedným účtom všetky svoje holuby. Veľkým plusom je to aj pre chovateľov, ktorí nemajú prístup na internet a môžu poprosiť známeho o vytlačenie zoznamu ich holubov alebo vytvorenie výstavných kariet.
Nové možnosti na stránke Moje holuby
Nové možnosti na stránke Moje holuby

V nastaveniach účtu zároveň pribudla možnosť plnohodnotnej správy párovaných záznamov, chovatelia si môžu zamknúť svoje konto, aby zabránili neoprávnenému párovaniu, predvoliť si primárny záznam, či odstrániť nepotrebné záznamy alebo skontrolovať, či má prístup k jeho ohlubom aj niekto iný.
Nastavenia pre spárované kontá
Nastavenia pre spárované kontá

Na stránke Moje holuby stále pribúdajú nové vylepšenia, holubom je možné pridávať meno, aktuálny stav, krátky textový popis, chovateľ má možnosť zmeniť holubom pohlavie, napíať meno chovateľa, od ktorého holub pochádza a zároveň pridať do databázy aj holuby, ktoré sa nevyskytli vo výsledkoch, ako chovné a pod.

Holuby je podľa parametrov možné vyfiltrovať, pričom filtre sa premietnu aj do tlačených verzií zoznamov. Jednoducho si tak vytlačíte ľubovoľne zoradený zoznam aktívnych holubov, či holubíc pre kontrolu v holubníku, čo Vám pomôže udržať si prehľad nad stavom holubov.
Rozšírené možnosti filtrovania
Rozšírené možnosti filtrovania

Medzi najbližšími plánovanými aktualizáciami je pridávanie vlastných kategórií pre ešte lepšie možnosti filtrovania, možnosť pridania fotografií holubov, možnosť zverejnenia profilu holuba a jeho jednoduché zdieľanie prostredníctvom e-mailu alebo sociálnych sietí, či zobrazenie odkazu na jeho profil priamo vo výsledkoch pretekov a súťaží pre všetkých chovateľov.

Publikované: 17. decembra 2014 | Zobrazené: 2524x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

...Nové možnosti na stránke Moje holubyNastavenia pre spárované kontáRozšírené možnosti filtrovania

Počet komentárov: 0


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama