Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · Gmail a e-maily z MyPigeons.eu

Gmail a e-maily z MyPigeons.eu

Ak ste máte vytvorené konto na MyPigeons.eu pomocou e-mailovej schránky Gmail, môže sa stať, že e-mailové správy z výpočtového programu sa Vám nezobrazia v hlavnej schránke, ale na karte Reklamy (do ktorej sa zrejme nikto nepozerá). Tá bola zavedená v roku 2014 a Google do nej automaticky presúva správy, ktoré vyhodnotí ako marketingové správy. Správy z MyPigeons.eu síce reklamu neobsahujú, no aj tak sa stáva, že sa ocitnú v reklamnej kategórii.


Aké správy Vám môžu chodiť z MyPigeons.eu?


Aplikácia posiela transakčné e-maily, doteraz to boli najmä privítacie správy ihneď po registrácii, správa o úspešnom spárovaní konta, alebo oznámenie, o preradení holuba na Vaše konto, či e-mail pre aktiváciu nového hesla, ak ste staré zabudli.

V priebehu nasledujúcich dní bude však spustená nová aplikácia pre nahlasovanie zaletených holubov a výpočtový program Vám automaticky pošle upozornenie, ak niekto nahlási Vášho holuba, alebo holuba chovateľa, s ktorým máte párované konto.

Ako nastaviť zaradenie správ z MyPigeons.eu do hlavnej schránky?


Stačí nájsť v sekcii reklamy aspoň jednu správu, myšou ju potiahnuť a pustiť na kartu Hlavné


Gmail správu presunie a pýta sa Vás, či chcete nastavenie zachovať aj pre správy v budúcnosti. Stačí kliknúť na áno a správy sa Vám objavia


A čo azet.sk, centrum.sk, post.sk a ďalší poskytovatelia?


Aj keď sú všetky serverové záznamy pre odosielanie e-mailov nastavené korektne, stáva sa, že slovenskí poskytovatelia zaradia správy medzi spam - nevyžiadanú poštu. V tom prípade stačí občas skontrolovať priečinok so spamom a presunúť správy, ktoré tam nepatria späť do doručenej pošty, prípadne v nastaveniach pridať adresu info@mypigeons.eu medzi dôveryhodných odosielateľov.




Publikované: 21. mája 2015 | Zobrazené: 2422x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

..................

Počet komentárov: 0


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama