Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · Avizované aukcie Herbots Gebr. a Henri & Danny Van Avondt

Avizované aukcie Herbots Gebr. a Henri & Danny Van Avondt

V spolupráci so spoločnosťou Castellar pre Vás pripravujeme dve unikátne aukcie mladých holubov, naplánované na január 2014. Jedná sa o 20 mladých holubov priamo z holubníka Herbots Gebr. a rovnako 20 mladých holubov z rodinného holubníka Henri & Danny Van Avondt. Oba holubníky patria v Belgicku medzi špičku a na Slovensku ich hádam predstavovať ani netreba.
Henry, Nick & Danny Van Avondt
Henry, Nick & Danny Van Avondt

rodina Herbots
rodina Herbots

Bližšie informácie o chove a holuboch týchto výnimočných chovateľov Vám prinesieme už čoskoro. Už počas sviatkov si budete môcť predbežne prezrieť aj fotografie a preštudovať rodokmene ponúkaných holubov, aby ste mali dosť času zvážiť, ktoré mláďa sa stane novou posilou Vašich chovných oddelení.
De Flor
De Flor

V ponuke budú samozrejme mláďatá z línií najslaávnejších holubov Herbots a Van Avondt ako "Million", "Super Million", "De Flor" alebo "Yvan", "Attila", "Den 155" a ďalších
Million
Million

Obe aukcie sa uskutočnia v januári pred stredoeurópskou výstavou poštových holubov v Brne, kde budú vydražené holuby odovzdané novým majiteľom. Veríme, že Vás táto exkluzívna ponuka zaujme a určite si na aukcie kliknete.

Publikované: 8. decembra 2013 | Zobrazené: 5401x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

Henry, Nick & Danny Van Avondtrodina HerbotsDe FlorMillion

Počet komentárov: 0


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama