Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · ZO Vrbica oslávila 90 rokov od založenia

ZO Vrbica oslávila 90 rokov od založenia

Koncom apríla sa v Liptovskom Mikuláši uskutočnilo slávnostné zhromaždenie pri príležitosti osláv 90. výročia založenia prvej organizácie chovateľov poštových holubov na Slovensku. Záštitu nad podujatím prevzal predseda Žilinského samosprávneho kraja Juraj Blanár.

Hostia si okrem jeho príhovoru mohli vypočuť aj slová nášho novozvoleného prezidenta Daniela Dudzika, prvého slovenského Olympionika Jána Prognera. Stretnutie malo veľmi symbolický charakter, bolo na ňom odovzdaných množstvo čestných ocenení pre chovateľov, ktorí sa zaslúžili o rozvoj a celoživotnú podporu chovu poštových holubov na Liptove a na Slovensku.

Pri príležitosti osláv však treba spomenúť ešte jeden veľmi významný fakt - organizátori pripravili pre chovateľskú ale aj širokú verejnosť zbierku vzácnych holubárskych artefaktov, ktorá je dostupná do 2. júna 2013 v priestoroch Liptovského múzea.
Pozvánka do múzea
Pozvánka do múzea

Publikované: 19. mája 2013 | Zobrazené: 1919x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

Pozvánka do múzeaPRíhovor Jána VčeluBohatá účasť hostíSponzoriVladimír Urbanovič - člen mestského zastupiteľstvaDaniedl Dudzik - prezident SZCHPHOcenenie pre Jána ProgneraOcenenie pre organizátorov - Ján VčelaOcenenie pre organizátorov - Ivan NemecOcenenie za  celoživotné zásluhyOcenenie za  celoživotné zásluhy........................Príhovor Jána ProgneraJuraj Blanár - prededa Žilinského samosprávneho kraja...........................Martin Spišiak s kamarátom - holubárska budúcnosť Litpova :)ocenenie pre organizátorov zo ŽSK

Počet komentárov: 1

Záložka na tento komentár Ján Progner (22. mája 2013 07:17)

Dovolil som si akciu k „Veľká cena HOLUBAR.SK 2013“ rozviesť na mojej web. stránke. V článku 90.Výročie Vrbica do poručujem upraviť v časti: /novozvoleného prezidenta Daniela Dudzika, prvého /slovenského Olympionika. Správne Dudzíka a prvého. / nie čiarka/
Ďakujem Progner


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama