Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Fond · Z fondu odchádzajú prvé príspevky

Z fondu odchádzajú prvé príspevky

Na účte fondu pomoci mladým chovateľom sa k dnešnému dňu nazbieralo presne 2485 EUR, ktoré sú pripravené pre pomoc mladým chovateľom a organizáciám, ktoré s nimi pracujú. Aby boli podmienky férové a rovné pre všetkých žiadateľov, nastavili sme ich takto:

Fond prispeje mladým chovateľom so zaplatením letového do výšky 20 holubov, zaplatením členského SZCHPH vo výške 4 EUR a kúpou 50 rodových obrúčiek. Aby bola žiadosť schválená, je potrebné overenie jej platnosti funkcionárom základnej organizácie alebo oblastného združenia, v ktorom mladý chovateľ preteká. V praxi to znamená, že by žiadatelia mali poskytnúť kontakt na chovateľa z ich organizácie, aby sme si ich mohli "preklepnúť" a presvedčiť sa, či je žiadosť opodstatnená.

Zatiaľ bolo zaznamenaných približne 10 žiadostí, ktoré by mali byť vybavené v priebehu tohto týždňa, konkrétne informácie budú dostupné v ďalšom príspevku.

Chovateľom, ktorí sa zapojili do dobročinnej aukcie a zaplatili svoj kupón sa ospravedlňujeme za zdržanie. Jedná sa o voľno-časovú aktivitu a voľného času teraz skutočne nie je navyše. Kupóny sú pripravené, prebieha ešte doplnenie kontaktných informácií na chovateľov a distribúcia prebehne taktiež v priebehu týždňa.

Víťazní záujemcovia, ktorí doteraz za svoj kupón nezaplatili majú poslednú možnosť tento týždeň, v opačnom prípade nárok definitívne prepadá v prospech ďalších záujemcov.

Číslo účtu pre zaplatenie kupónov je 4201000718/8360

Pre platby zo zahraničia použite nasledovné údaje:
SK27 8360 5207 0042 0100 0718
BIC BREXSKBX

Publikované: 29. apríla 2013 | Zobrazené: 1527x | Kategória: FondPridal: Dušan Konečný



Galéria:

...

Počet komentárov: 4

Záložka na tento komentár śimko františek (30. apríla 2013 08:09)

Dušan my máme v ZO Hencovce chlapca čo ma holuby . Predtým na tomto dvore nikto holuby nemal , on je prvý . Čiže tu nehrozí žiadná špekulácia typu synku napíš , a ocko si prilepší. Musíme však ľuďom aj veriť a zneužitie tvojho projektu by som považoval za hyenizmus .

Záložka na tento komentár Dušan Konečný (30. apríla 2013 11:27)

Suhlasim. Z doteraz prijatych ziadosti nemam dovod pochybovat ani o jedinej. Niektore su dokonca zaslane priamo funkcionarmi z danej OZ, ci ZO. Bod s kontrolou je viacmenej len pre istotu

Záložka na tento komentár Andrej Višňovec (2. mája 2013 05:30)

v zo martin-priekopa mame dvoch mladych chovatelov SIAKEL a KNAZKO ktory nemaju otca chovatela a ani podnikatela tak si myslim ze by sa im dajake euro urcite zislo.

Záložka na tento komentár Dušan Konečný (9. mája 2013 14:15)

Vsetky kupony dnes boli rozoslane. Pokracujeme v zasielani prispevkov pre schvalene ziadosti. Nasleduje priprava stranky pre fond s uvedenim konkretnych informacii, kolko, komu, kde a ako...


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama