Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Z nášho obchodu · Spoznajte Hap Labs

Spoznajte Hap Labs

Výrobky Hap Labs sú na našom trhu novinkou, preto je vhodné napísať pár slov o tomto výnimočnom výrobcovi. Hlavné motto Hap Labs je "Vysoká forma z prírody" a nájdete ho či na oficiálnych stránkach www.haplabs.com alebo na obale takmer každého z ich výrobkov.

Veľkou snahou spoločnosti Hap Labs je redukcia používania antibiotík v chove holubov a prevencia ich potreby pomocou prírodných produktov. Ich ponuka produktov zahŕňa kompletný preventívny program založený na rastlinných extraktoch, ich bioaktívnych zložkách a prírodných antibiotikách.

Špecializované produkty


V prvom rade treba spomenúť, že Hap Labs sa špecializuje na vývoj produktov pre holuby. Nie sliepky, nie prepelice, ale holuby. Zloženie ich produktov je založené na analýze špecifických potrieb holubov v špecifických obdobiach roka a neustále zlepšované na základe skúseností samotných chovateľov.

Jednotlivé produkty sú špeciálne určené na dané obdobie roka. V Hap Labs neuznávajú produkty a zmesi, ktoré sú údajne vhodné stále a za každých podmienok. Preto ich ponuka obsahuje špecifické produkty pre mláďatá, hniezdiace páry, pretekárov, preperovanie a pod. To isté sa týka aj terapeutických produktov - jeden na dýchacie cesty, jeden na tráviaci trakt, iný na detoxikáciu, či podporu imunity...
Produkty Hap Labs sú špeciálne určené pre holuby
Produkty Hap Labs sú špeciálne určené pre holuby

Špecifikom Hap Labs je aj ich očistný program po zimnej prestávke pred sezónou, ktorý je založený výhradne na rastlinných produktoch. Tento program pomáha redukovať následky častého používania antibiotík a liekov založených na chemickej báze a dostať holuby do formy - ich skutočnej formy.

Výnimkou spomedzi produktov Hap Labs sú napr. 4-Acids (okyslenie vody) a Micro Stop (stabilizácia vnútorných orgánov na báze rastlinných extraktov) - obľúbená a preslávená dvojica produktov v Poľsku, ktorá dokáže zabezpečiť spoľahlivú prevenciu premnoženia patogénov v tráviacom trakte holubov a ochrániť tak kŕdeľ pred mnohými nepríjemnosťami. Aplikácia je odporúčaná 2x týždenne počas celého roka.

Ďalším produktom, ktorý je odporúčaný počas viacerých období je 7-Oils (zmes olejov), ktorý slúži ako nosič mnohých práškových preparátov podávaných na krmivo. Nenasýtené mastné kyseliny sa totižto odporúča podávať v mnohých situáciách, preto je jeho použitie univerzálne.

Sklenené fľaše ako obaly


Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo sú takmer všetky produkty v lekárňach v sklenených obaloch? Odpoveď je jednoduchá - iba sklo dokáže zabezpečiť zotrvanie kvality a obsahu aktívnych látok na dlhšie obdobie. Produkty Hap Labs ponúkajú vo svojich produktoch jedny z najvyšších koncentrácií aktívnych látok na trhu, preto sa uistili, aby neunikali do atmosféry cez póry plastových nádob. Tmavé sklo navyše bráni oxidácii produktov spôsobenej UV žiarením denného svetla.
Všetky výrobky Hap Labs sú v sklenených obaloch
Všetky výrobky Hap Labs sú v sklenených obaloch

Ochranné veká Vám navyše garantujú, že ste prvý, kto Váš produkt otvoril. Každá fľaša je vybavená polypropylénovým vekom, ktoré zabraňuje unikaniu aktívnych látok cez vrchnák. Každý vrchnák je vybavený plastovým krúžkom, ktorý sa roztrhne pri prvom otvorení

Vysoká koncentrácia ingredientov


Ak máte dosť produktov, ktorým neveríte, popisov, ktoré klamú a zmesí, ktoré sú nariedené a neefektívne, výrobky Hap Labs sú práve pre Vás. Vo svojich výrobkoch Hap Labs garantujú najvyššiu koncentráciu ingredientov a aktívnych látok na trhu. Ako príklad uvedemie výrobok 4-Acids. Pri jeho odporúčanom podávaní 2 ml na liter vyrobíte z jednej fľaše 125 litrov výsledného roztoku, o 25 litrov viac, ako pri konkurenčnom výrobku za rovnakú cenu.

Publikované: 4. októbra 2012 | Zobrazené: 8135x | Kategória: Z nášho obchoduPridal: Dušan Konečný



Galéria:

Produkty Hap Labs sú špeciálne určené pre holubyVšetky výrobky Hap Labs sú v sklenených obaloch

Počet komentárov: 1

Záložka na tento komentár Milan Blahovský (10. októbra 2012 15:47)

Skutočne musím iba odporučiť.


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama