Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · Ocenenie víťazov 2012 v ZO Kráľová pri Senci

Ocenenie víťazov 2012 v ZO Kráľová pri Senci

V sobotu 9.2.2013 sme si urobili v ZO Kráľová pri Senci (OZ Bratislava) výročnú schôdzu. Hlavnými bodmi programu bolo ocenenie víťazov pretekov a súťaží za sezónu 2012 a taktiež diskusia pred prichádzajúcou konferenciou OZ Bratislava.
Dobrá nálada už od začiatku
Dobrá nálada už od začiatku

Pre mňa mala schôdza veľmi špeciálny význam - bola mojou prvou po viac ako 8 rokoch od dočasného ukončenia chovu a zároveň členstva v mojej domovskej organizácii, kde ma však aj po takom dlhom čase srdečne a priateľsky prijali.

A oceňovať veru bolo koho. V základnej organizácii máme špičkových chovateľov - v sezóne 2012 obsadila ZO Kráľová pri Senci v TOP 10 OZ Bratislava až 4 miesta. Zlatú a striebornú pozíciu v súťaži starých holubov si rozdelili majster OZ Bratislava 2011 - Igor Šillo s dvojnásobným majstrom Slovenska a vicemajstrom - Tiborom Kválom.
Najviac pohárov pre Igora Šilla - majstra OZ BA 2011 & 2012
Najviac pohárov pre Igora Šilla - majstra OZ BA 2011 & 2012

Vicemajster OZ BA 2011 & 2012
Vicemajster OZ BA 2011 & 2012

Tretie miesto v súťaži starých holubov obsadil v rámci OZ Danubia team - dvojica skvelých chovateľov - Ladislav Tanko & Jozef Fülöp. Obaja v minulosti už okúsili chuť majstra OZ Bratislava a teraz tvoria výborný tandem. V rámci OZ Bratislava im patrila v sezóne úctyhodná 4. priečka.
Náš bronzový Danubia Team - Ladislav Tanko & Jozef Fülöp
Náš bronzový Danubia Team - Ladislav Tanko & Jozef Fülöp

Náš majster - Igor Šillo, napravo Ľudovít Čapla
Náš majster - Igor Šillo, napravo Ľudovít Čapla

4. miesto v rámci klubu patrí za sezónu 2012 už dlhoročnému vynikajúcemu chovateľovi a zároveň nášmu predsedovi - Ľudovítovi Čaplovi. 5. miesto obsadil náš začínajúci chovateľ - Jozef Karácsony z Hrubého Šúru, ktorý sa iba za päť rokov svojej chovateľskej kariéry vypracoval na úctyhodné 23. miesto v tvrdej konkurencii OZ Bratislava. Veľmi dobre sa mu darilo aj s mladými holubmi, kde mu v rámci klubu patrilo krásne 2. miesto, čo v našej konkurencii určite poteší.
Vicemajster našej ZO (mladé holuby) Jozef Karácsony
Vicemajster našej ZO (mladé holuby) Jozef Karácsony

Publikované: 9. februára 2013 | Zobrazené: 3427x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

Viliam Janko pri prezentácii hospodárenia klubuDobrá nálada už od začiatkuNajviac pohárov pre Igora Šilla - majstra OZ BA 2011 & 2012Vicemajster OZ BA 2011 & 2012Náš bronzový Danubia Team - Ladislav Tanko & Jozef FülöpNáš majster - Igor Šillo, napravo Ľudovít ČaplaNáš majster nás pohostil aj chutným pečeným prasiatkomVicemajster našej ZO (mladé holuby) Jozef Karácsony

Počet komentárov: 1

Záložka na tento komentár Tomáš Kristev (22. marca 2013 14:47)

GRATULUJEM IGOR!!! Víťazstvo bolo zaslúžené!!!


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama