Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Z nášho obchodu · Príprava holubov na krátke trate s Hap Labs

Príprava holubov na krátke trate s Hap Labs


rogram prípravy holubov na trate do 350 km od Hap Labs je založený na sérii výrobkov SPRINT, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre pokrytie potrieb organizmu holubov pri krátkych tratiach. Prípravky obsahujú celé spektrum látok pre dodanie energie a elektrolytov.

Perfektnou kombináciou pred košovaním sú k nim prípravky, ktoré posilňujú funkciu dýchacích ciest a zabezpečia optimálny príjem kyslíka pre plné využitie svalov a podanie maximálneho výkonu pri návrate z krátkej vzdialenosti. Program navyše obsahuje prípravky pre stimuláciu funkcie pečene a ochranu tráviaceho traktu. Navrhovaný harmonogram použitia je zobrazený v tabuľke nižšie.

Pred letom


Základ tvorí prípravok SPRINT Forma podaný na krmivo zvlhčené prípravkom Hepatic. Pre zvlhčenie môžete použiť aj prípravok 7-Oils, no nie je to nutné. Podávajte takéto krmivo holubom počas 1 - 2 dní pred pretekom, podľa ich formy a náročnosti preteku.

Kľúčové je podanie prípravku SPRINT Forma v deň košovania. V tento deň by mali holuby dostať prípravok SPRINT Forma do vody spoločne s prípravkom Inhalic. Uistite sa, že sa holuby tejto zmesi napili. Pre úvodné preteky (do 200 km) stačí, ak holuby dostanú prípravok SPRINT Forma iba v deň košovania.


Po návrate


Holuby by mali po návrate z preteku dostať vodu s prípravkami SPRINT Regener (A+B) a Inhalic. Táto zmes obsahuje všetko, čo holub po návrate potrebuje. Nepridávajte žiadne dodatočné elektrolyty, glukózu, med či iné suplementy...Ďalší deň po návrate by mali holuby dostať komponent A prípravku SPRINT Regener na krmivo. Krmivo je ideálne zvlhčiť prípravkom Revital, ktorý obsahuje bylinné extrakty s významným vplyvom na rýchlosť regenerácie svalstva.


Čo ešte?


Holuby by mali počas sezóny dostávať 1 - 2 x do týždňa probiotiká a multivitamínový produkt. Na výber máte prípravok Super Pro Bio od Hap Labs - zložením veľmi bohaté probiotikum, pri ktorom jeden z obsiahnutých kmeňov baktérií vykazuje silnú odolnosť voči bežným antibiotikám, alebo slovenský prípravok ProPigeon.

Spoločnosť Hap Labs uvedie vlastný multivitamínový produkt ako novinku v roku 2013 a už čoskoro sa bude dať zakúpiť aj v našom obchode. Dovtedy môžeme odporučiť špičkový produkt z dielne Natural - Naturavit Plus.

Dôležité: Holubom, ktoré sú vo vynikajúcej forme môžete prípravky zo série SPRINT kľudne podávať aj pri pretekoch do vzdialenosti 450 km. Tieto holuby majú efektívnejší metabolizmus, akumulujú viac glykogénu a hranica aeróbneho spaľovania sa pri nich významne predlžuje.

Deň v týždniKrmivoVoda
2 dni pred letomRánoHepatic4-Acids + Micro Stop
VečerHepatic4-Acids + Micro Stop
1 deň pred letomRánoPolovičná dávka SPRINT Forma + Hepatic alebo 7-OilsInhalic
VečerPolovičná dávka SPRINT Forma + Hepatic alebo 7-OilsInhalic
Deň košovaniaPred košovanímSPRINT Forma + Inhalic
Pretek
Deň návratuPo návrateSPRINT Regener A+B + Inhalic
Večer2-násobná dávka Revital4-Acids + Micro Stop
1 deň po návrateRánoSPRINT Regener A + Revital4-Acids + Micro Stop
VečerRevital4-Acids + Micro Stop
2 dni po návrateRánoRevital4-Acids + Micro Stop
VečerRevitalPamätajte, že ani tie najlepšie suplementy neurobia zázraky, ak holuby nie sú zdravé a v dobrej kondícii. Dbajte o zdravotný stav Vašich holubov a ich pravidelné tréningy.
3 dni po návrateRánoHepatic
VečerHepatic

Informácie o dávkovaní sú uvedené na stránkach jednotlivých produktov v našom obchode.

Publikované: 18. decembra 2012 | Zobrazené: 8004x | Kategória: Z nášho obchoduPridal: Dušan Konečný



Galéria:

.........

Počet komentárov: 0


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama