Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · Prémiové konto na MyPigeons.eu

Prémiové konto na MyPigeons.eu

V priebehu januára boli pripravené nové možnosti pre chovateľov poštových holubov na stránkach výpočtového programu MyPigeons.eu. Zmeny súvisia najmä s novými možnosťami prezentácie holubov, zverejňovania profilov holubov, pridávania ich fotografií a ďalšie...


Určite poznáte ten prípad, keď sa snažíte predať holuba a svojim potencionálnym zákazníkom chcete ukázať všetky dostupné informácie o jeho rodičoch či bratoch, sestrách a ďalších súvisiacich holuboch. Pre chovateľov sú zaujímave fotografie no zároveň dosiahnuté výsledky holubov.

Mnoho krát sa nejedná ani o predaj, stačí, ak chcete kamarátovi ukázať čo dosiahli Vaše najlepšie holuby, ako sa im darilo na pretekoch, alebo ako vyzerajú. Ak máte internetové stránky, fotografie a prácne výpisy výsledkov môžete pridávať tam.

No pre tých, čo nemajú čas je tu elegantnejšia a najmä jednoduchšia možnosť - verejné profily holubov na MyPigeons.eu.

Profily holubov už poznajú stovky chovateľov na Slovensku. Stačí sa zaregistrovať vo výpočtovom programe, spárovať si konto a máte prístup ku všetkým profilom Vašich holubov. Doteraz ste ich mohli využívať na prezeranie dosiahnutých výsledkov holuba, alebo tlač výstavných kariet.


Odteraz Vašim holubom môžete do profilov pridávať aj fotografie, profily zverejniť a jednoduchým spôsobom zdieľať e-mailom alebo na sociálnych sieťach. Holuby s verejnými profilmi sa vo výsledkoch a súťažiach všetkým návštevníkom zobrazia ako odkazy označené hviezdičkou, aby chovatelia mohli ľahko rozpoznať, že si daného holuba môžu prezrieť jednoduchým kliknutím na jeho označenie.


Ak chcete profil holuba zdieľať so svojimi známymi, či zákazníkmi, s MyPigeons.eu je to veľmi jednoduché a máte hneď viacero možností.


URL adresa - profil holuba je vlastná internetová stránka pre každého holuba a slúži ako unikátny odkaz pomocou ktorého sa na túto stránku vždy dostanete (pokiaľ bude profil nastavený ako verejný). Ak máte vlastné internetové stránky, môžete tieto odkazy použiť pre prelinkovanie Vašich holubov na stránky s automatickými výsledkami a ušetriť si tak hodiny práce.


Zdieľanie e-mailom - stačí vyhľadať registrovaného používateľa na MyPigeons.eu alebo napísať e-mailovú adresu Vášho známeho a kliknúť na Odoslať. Okamžite mu odíde e-mailová správa s odkazom na profil Vášho holuba. Stačí mu kliknúť na tlačidlo v správe a všetky informácie má pred sebou.






Zdieľanie na sociálnych sieťach - v dnešnej dobe asi najmodernejší spôsob zdieľania. Stačí kliknúť na tlačidlo siete, kde máte vytvorené konto a všetci Vaši kamaráti uvidia na Vašej časovej osi Váš nový príspevok s odkazom na profil zdieľaného holuba.




Ak chcete Vaše holuby prezentovať zahraničným chovateľom, žiadny problém. Stránky MyPigeons.eu sú 100%-ne preložené do angličtiny, stačí sa prekliknúť pomocou vlajky v hornej časti a Vaše holuby zdieľate na medzinárodnej úrovni.


Nemáte internetové stránky?


Prémiové konto so sebou prináša ešte jeden úvodný bonus - už pri objednávke si môžete vybrať Vašu vlastnú www adresu na stránkach MyPigeons.eu a to v tvare vasestranky.mypigeons.eu. Zatiaľ sa jedná o zárodok internetových stránok, kde sa zobrazuje katalóg Vašich zverejnených holubov, no na rok 2015 sú plánované aktualizácie, ktoré Vám ponúknu možnosť pridať galériu holubníka, či oddelené katalógy chovných holubov, či najlepších závodníkov.


Najbližšie plánované aktualizácie


Automatická tvorba rodokmeňov - február 2015
Individuálne poznámky pre každého holuba - marec 2015
Priamy predaj holubov prostredníctvom ich profilov - apríl 2015


Koľko stojí Prémiové konto?


Cena je stanovená na 10 EUR za rok používania

Mám záujem o Prémiové konto na MyPigeons.eu

Publikované: 31. januára 2015 | Zobrazené: 3159x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

.......................................

Počet komentárov: 0


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama