Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Veľká cena holubar.sk · Holubárska stena slávy

Holubárska stena slávy

Po viac ako dvoch mesiacoch príprav, fotenia, úprav, hľadania vhodného dizajnu a prekonávania technických nástrah by som Vám rád predstavil nový spôsob ocenenia najlepších chovateľov poštových holubov a samozrejme ich najlepších pretekárov - Holubársku stenu slávy.
Holubárska stena slávy
Holubárska stena slávy

Jedná sa o samostatnú internetovú stránku venovanú víťazným chovateľom a holubom z Veľkej ceny holubar.sk 2013, ktorá poslúži ako dlhodobá pamiatka pozoruhodných výkonov prihlásených holubov a zároveň vynikajúci chovateľský kumšt ich majiteľov. Stenu slávy nájdete na adrese najlepsi.holubar.sk.


Pre stránky je ešte pripravovaný anglický preklad a niekoľko ďalších drobností, no to hlavné na nej nej nájdete už teraz . Aj touto cestou by som znova rád poďakoval všetkým zúčastneným súťažiacim a pogratuloval tým najúspešnejším. Miesto na stene slávy bolo skutočne zaslúžené, konkurencia bola tvrdá a na vrchol sa dostali len tí najlepší.

Už onedlho pribudne na stránky aj séria článkov a reportáží o úspešných absolventoch prvého ročníka, kde víťazné holuby bližšie predstavíme.

Publikované: 19. januára 2014 | Zobrazené: 4635x | Kategória: Veľká cena holubar.skPridal: Dušan Konečný



Galéria:

...Holubárska stena slávy...

Počet komentárov: 2

Záložka na tento komentár Miloš Boron (20. januára 2014 08:34)

Nieje to zlá myšlienka a držím ti palce no bude ťa to stáť viac tvojho voľného času.
Podľa môjho uhla pohľadu by som ujednotil pozadia holubov v kategóriach farebne a pridal by som aj krídlo- asi tušíš čo ti naznačujem.
Miloš

Záložka na tento komentár Ľubomír Hovančík (20. januára 2014 17:08)

Dušan, klobúk dole. Super práca. Držím palce.


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama